'Anderlecht en Club spelen het hard en maken oorlog om miljoenentransfer'

'Anderlecht en Club spelen het hard en maken oorlog om miljoenentransfer'
Dinsdag 11 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

In wat misschien wel het laatste seizoen is waarin de kampioen een rechtstreeks ticket voor de Champions League-groepsfase kan veroveren, is de inzet hoger dan ooit. En dat beseffen de topclubs als geen ander.

Dus willen ze hun kern zo sterk mogelijk houden. Dat wil zeggen dat als er een sterkhouder vertrekt ze een minstens evenwaardige vervanger in huis willen halen. En als ze dan toevallig hun oog laten vallen hebben op hetzelfde target kan dat problemen geven.

En dat is nu net wat er speelt bij Club Brugge en Anderlecht. Blauw-zwart lijkt Clinton Mata te verliezen aan Monaco en paars-wit houdt rekening met een vertrek van Michael Murillo. De ideale vervanger is de Amerikaan Bryan Reynolds, die volgens Tuttomercatoweb sowieso naar één van beide clubs trekt.

De rechtsback was vorige zomer al een target voor onze topploegen, maar toen verloren ze de strijd met AS Roma. Daar komt Reynolds echter niet aan spelen toe, waardoor het 20-jarige toptalent deze winter mag vertrekken. Blijft de vraag: naar Club Brugge of Anderlecht.

Poll: Naar welke club denk je dat Reynolds zal trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AS Roma

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024