Bernd Storck zet Genkse miljoenenaankoop op zijn plaats: "Hij is nummer twee"

Bernd Storck zet Genkse miljoenenaankoop op zijn plaats:
Maandag 10 januari 2022 - 18:00   I   door Redactie

Bij KRC Genk hopen ze vurig dat er in de terugronde een inhaalbeweging kan gemaakt worden om alsnog de play-offs met vier te halen. Zelfs al is dat misschien tegen beter weten in.

Zeker omdat Paul Onuachu vlak voor de winterstop een spierscheur opliep en daardoor behoorlijk lang out is. Het uitvallen van de topschutter is sowieso een verlies, ook al hebben de Limburgers tijdens de zomermercato met Iké ugbo de perfecte vervanger in huis gehaald.

Zo ziet ook de nieuwe trainer Bernd Storck het. "Ugbo zal Onuachu vervangen. Ik maak daar geen geheim van", aldus de Duitser in Het Belang van Limburg. Kwestie van de 3,5 miljoen euro die Genk voor de Canadese spits betaalde aan Chelsea te laten renderen. Maar er is ook een grote maar.

"Bij mijn komst heb ik Iké zonder omwegen verteld dat hij voor mij enkel en alleen als diepe spits kan spelen, maar dat Onuachu daar mijn nummer één is", zegt Storck ook meteen waar het op staat. "Hij was toen een beetje ontgoocheld. Maar nu is hij aan zet. Dat weet hij. Ik geloof in hem."

Poll: Wie zou jij als diepe spits zetten?

TAGS  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  Chelsea

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024