Mogelijk zware klap voor Anderlecht: 'Sterkhouder staat op vertrekken'

Mogelijk zware klap voor Anderlecht: 'Sterkhouder staat op vertrekken'
Zondag 09 januari 2022 - 10:45   I   door Redactie

Anderlecht staat met de nakende start van de terugronde voor zijn moment van de waarheid. Als ze van dit jaar echt het seizoen van de wederopstanding willen maken moet het nu gebeuren. Maar dan mag het wel niet verzwakt worden.

En dat zou wel eens dik kunnen tegenvallen. In Schotland klinkt het immers dat Glasgow Rangers en meer bepaald trainer Giovanni van Bronckhorst zijn landgenoot Wesley Hoedt naar Glasgow Rangers zou kunnen halen. En dat zou toch een enorm kwaliteitsverlies zijn voor paars-wit.

"Ik denk dat hij een goede optie zou zijn", verklapt Rangers-watcher Chris Jack bij GIVEMESPORT. "Hoedt is bovendien ook iemand die sportief directeur Ross Wilson goed kent." En of, Wilson was nog scout en sportief directeur bij Southampton, toen Hoedt er speelde.

Het is nu afwachten hoe concreet Glasgow Rangers zich zal tonen. Maar feit is dat de Schotse topclub de Belgische markt goed kent en ook kapitaalkrachtig genoeg is. Hoedt kwam afgelopen zomer van Southampton naar Anderlecht voor vier miljoen euro.

Poll: Zou je het vertrek van Hoedt een verlies vinden voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Southampton  I  Glasgow Rangers

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023