Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Anderlecht, Vormer dan toch weg?

Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Anderlecht, Vormer dan toch weg?
Vrijdag 07 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht heeft een bod gedaan op Cheikh Niasse (21), een verdedigende middenvelder van Lille waar afgelopen zomer ook Club Brugge in geïnteresseerd was, maar toen wou de Franse kampioen niet meewerken aan een transfer.

*Divock Origi is komende zomer einde contract bij Liverpool, maar mag nu al weg voor amper 12 miljoen euro. Hij wil in de Premier League blijven, wat een onverwachte transfer kan opleveren.

*Ruud Vormer lijkt ook onder de nieuwe coach Alfred Schreuder geen basisplaats vast te krijgen. Het heeft er alle schijn van dat Schreuder op het middenveld zal kiezen voor Charles De Ketelaere, Hans Vanaken en Mats Rits of Eder Balanta. Als Vormer opnieuw naast de ploeg valt, zou hij wel eens kunnen kiezen voor een nieuw avontuur.

*Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op toptalent Mehmet Can Aydin. De 19-jarige Duitser speelt momenteel bij Schalke 04 en kan op alle posities op de rechterflank uit de voeten. Hij is bijna einde contract bij Schalke.

*Aziz Ouattara Mohammed is op weg naar KRC Genk. De Limburgers waren nog op zoek naar een defensieve middenvelder en hebben die nu dus te pakken. De Kameroener komt voor zo'n 2 miljoen euro over van het Zweedse Hammarby.

*Cameron Puertas is de derde wintertransfer voor Union. De Spaanse middenvelder komt over van Lausanne Sport.

*Manchester United zit in vieze papieren. Cristiano Ronaldo eist dat ze komende zomer een goede trainer binnenhalen. Anders wil hij de club verlaten.

*Christian Eriksen is aan het revalideren van zijn hartstilstand op het EK. Hij is op zoek naar een nieuwe club nadat Inter zijn contract verbrak. Het AS Monaco van Philippe Clement zou interesse tonen in de Deen.

Poll: Speelt Vormer volgend seizoen nog bij Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024