Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé naar Standard, verrassing voor Bolat?

Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé naar Standard, verrassing voor Bolat?
Woensdag 05 januari 2022 - 20:45   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Zowel Standard, KV Kortrijk als OHL tonen serieuze interesse om Didier Lamkel Zé terug naar België te halen. De aanvaller wordt door Antwerp verhuurd aan het Slowaakse DAC, maar zit daar op een zijspoor.

*Nu er verregaande interesse is van Galatasaray en andere Turkse clubs zou AA Gent nu toch het aflopende contract van Sinan Bolat willen verlengen.

*Anderlecht lijkt Club Brugge te hebben afgetroefd in de strijd om de 20-jarige Amerikaanse rechtsachter Bryan Reynolds. Paars-wit zou hem huren tot het einde van het seizoen.

*Dries Mertens zou een verrassende comeback bij ex-club PSV kunnen maken. De Rode Duivel is komende zomer einde contract bij Napoli.

*Stefan Mitrovic zou wel eens de volgende spits van Club Brugge kunnen worden, dat een bod gaat doen op de 19-jarige talentvolle middenvelder die momenteel uitkomt voor het Servische Radnicki Nis.

*AA Gent wil revelatie Hugo Cuypers weghalen bij KV Mechelen, maar Malinwa is voorlopig niet geneigd om toe te geven.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Daags na de transfer van Koki Machida, een 24-jarige centrale verdediger die uitkomt voor de Japanse topclub Kashima Antlers, kondigde Union nu ook de komst van het Poolse aanstormende toptalent Kacper Kozlowski (18) aan. Hij wordt gehuurd van zusterclub Brighton, dat hem wegkocht bij Pogon Szczecin.

*Cercle Brugge laat laat de 18-jarige Venezolaan Leonardo Perez de komende week proefdraaien bij de beloften. En dat is de broer van Daniel Perez, de beloftevolle aanvaller van Club Brugge.

*Jordan Lukaku zal zijn contract bij Lazio laten ontbinden en gaat nu aan de slag bij Vicenza, de rode lantaarn in de Italiaanse tweede klasse.

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024