Jan Mulder pakt uit met verrassende pronostiek voor Gouden Schoen

Jan Mulder pakt uit met verrassende pronostiek voor Gouden Schoen
Woensdag 05 januari 2022 - 11:45   I   door Redactie

Nog een dag of tien en het is opnieuw tijd voor de Gouden Schoen. En dus beginnen overal al pronostieken op te duiken met wie de prijs voor de beste Belgische voetballer zal binnenhalen.

Jan Mulder mag uiteraard niet ontbreken. "Als het maar iemand van Union wordt", stelt hij in Het Laatste Nieuws. "Doe mij dus maar Deniz Undav. Samen met Dante Vanzeir tilt Undav de hele club op. Het is net geen munt opgooien tussen die twee. Maar Undav is nog ietsje steviger, mannelijker."

Naast Union zet de Nederlander ook hoog in op Club Brugge. "Hans Vanaken heb ik, geloof ik, net daaronder gezet", vervolgt Mulder. "Ik kan zo van hem genieten. Voor de derde plaats heb ik getwijfeld tussen Noa Lang en Charles De Ketelaere. Maar De Ketelaere staat uiteindelijk op drie."

Poll: Vind je ook dat er altijd iemand van Union moet winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024