'Real Madrid twijfelt niet en dropt bom op transfermarkt'

'Real Madrid twijfelt niet en dropt bom op transfermarkt'
Dinsdag 04 januari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Real Madrid doet het dit seizoen niet onaardig. De Koninklijke staat eerste in het klassement, maar mag daar ook Barcelona voor bedanken. Zij laten het volledig afweten. Toch zoekt Real naar versterking.

Zoals algemeen geweten wil Real Madrid Kylian Mbappé naar Spanje halen. Op het einde van het seizoen loopt het contract van de pijlsnelle Fransman immers af en er zou een mondeling akkoord zijn dat hij dan naar Madrid trekt. De makelaar Giovanni Branchini stelt nu in Gazzetta dello Sport dat Real hem in de winter al wil binnenhalen.

Daarvoor zouden ze 50 miljoen euro willen neertellen. Of PSG daamee akkoord zal gaan, is maar de vraag. De twee grootmachten spelen op 15 februari hun eerste Champions-League match tegen elkaar. PSG zou daardoor zijn absolute ster moeten missen. Aan de andere kant krijgen ze dan wel nog 50 miljoen.

Tijdens zijn persbabbel zweeg Real-coach Carlo Ancelotti in alle talen over de deal. "Spreken over spelers die niet hier zijn, is volgens mij niet correct. Ik heb zelf een goede relatie met Branchini, maar verkies het om me hier niet over uit te spreken", aldus Ancelotti.

Poll: Straf dat Real Mbappé toch al in de winter wil gaan halen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Barcelona

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024