Genk gaat voor déze trainer als vervanger van Storck volgend seizoen

Genk gaat voor déze trainer als vervanger van Storck volgend seizoen
Maandag 03 januari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij KRC Genk gaan ze met vrees de terugronde in. Vrees dat na de Europese en de bekeruitschakeling straks ook de play-offs met vier misgelopen worden. De aanstelling van een nieuwe trainer ten spijt.

Want zo overtuigd ze bij KRC Genk waren bij de voorstelling van Bernd Storck en dan vooral de discipline die de Duitser de spelersgroep zou bijbrengen, zoveel twijfels zijn er ondertussen al gerezen of hij wel de juiste man op de juiste plaats voor de lange termijn.

Het is immers vooral op het shockeffect dat de Limburgers rekenden, maar dat is maar tijdelijk natuurlijk. In makelaarskringen klinkt het dan ook dat KRC Genk voor volgend seizoen een andere trainer op het oog heeft. Wouter Vrancken van KV Mechelen met name.

Die was ook al in beeld gekomen als opvolger van John van den Brom voor de winterstop, maar dat bleek toen een te complex en vooral te duur dossier. Omdat hun ex-speler in november 2019 nog een verbeterd contract had getekend bij Malinwa.

Serieuze inspanning

Dat kwam er nadat de trainer met interesse schermde van... KRC Genk, dat net Felice Mazzu had ontslagen. Maar nu zouden de zaken anders liggen. Vrancken heeft een contract van onbepaalde duur en de Limburgers zouden een serieuze inspanning willen doen.

Omdat ze dus opnieuw met het succes van weleer willen aanknopen. En zeker nu het ernaar uitziet dat de club - behoudens een mirakel - naast de play-offs gaat grijpen, wil KRC Genk volgend seizoen een vernieuwing doorvoeren. Zowel op trainersvlak als wat spelers betreft.

Poll: Zou je Vrancken een goede keuze vinden als coach voor Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024