Transfermarkt LIVE: JPL-smaakmaker naar Genk, Hazard naar Liverpool?

Transfermarkt LIVE: JPL-smaakmaker naar Genk, Hazard naar Liverpool?
Zondag 02 januari 2022 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zal Charles De Ketelaere niet zomaar laten gaan. Ze vragen 40 miljoen euro voor de beloftevolle aanvaller.

*Matej Mitrovic is overbodig bij Club Brugge en ze zoeken dus naar een oplossing. Een ploeg uit Kroatië zou interesse hebben om hem over te nemen.

*KRC Genk is op zoek naar een middenvelder. Rob Schoofs heeft getoond dat hij klaar is voor de stap naar een topclub. Genk ruikt mogelijk zijn kans om hem binnen te halen.

*Alexander Blessin lijkt toch niet de opvolger te worden van Philippe Clement bij Club Brugge.

*Als Clinton Mata Club Brugge zou verlaten, moet blauw-zwart zo snel mogelijk een nieuwe rechtachter vinden. Ze willen daarom zo snel mogelijk werk maken van Bryan Reynolds van AS Roma. Anderlecht is ook geïnteresseerd.

*Nikola Storm is bij KV Mechelen bezig aan een sterk seizoen. Hij lijkt klaar om de stap te zetten naar een topclub. Antwerp behoort naar verluidt tot de mogelijkheden.

*Lukasz Teodorczyk zal niet terugkeren naar Anderlecht. Besiktas zou de Poolse spits willen binnenhalen. Ook Galatasaray en Fenerbahçe zijn geïnteresseerd.

*Charly Musonda Junior heeft laten weten dat hij geen overstap zal maken naar onze competitie. Hij hoopt in een topcompetitie zijn carrière opnieuw te lanceren.

*Jürgen Klopp heeft bij Liverpool gevraagd om Eden Hazard te kopen. Het bestuur twijfelt of Hazard ooit nog zijn beste niveau zal halen.

*Manchester City en Real Madrid zijn de topkandidaten om Erling Haaland over te nemen van Borussia Dortmund. De Duitsers willen de Noor echter aan boord houden. Ze hebben een verdubbeling van zijn salaris voorgesteld.

Poll: Kan Eden Hazard het niveau bij Liverpool aan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024