'Fans kunnen het niet geloven: Lukaku krijgt enorm zware klap bij Chelsea'

'Fans kunnen het niet geloven: Lukaku krijgt enorm zware klap bij Chelsea'
Zondag 02 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku gaf enkele weken geleden een controversieel interview bij Sky Sports Italia. Daarin zei hij dat hij niet tevreden was bij Chelsea en dat hij graag zou terugkeren naar Inter. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij coach Thomas Tuchel.

Sky Sports Italia koos ervoor om het interview later naar buiten te brengen. Dat kwam op een slecht moment, want Lukaku had net weer een basisplaats bemachtigd tegen Brighton. Bij Chelsea kunnen ze er niet mee lachen dat Big Rom het interview had opgezet zonder medeweten van de staf.

Tuchel was uiteraard niet tevreden met de woorden van de Rode Duivel. De Duitser lijkt hem een disciplinaire straf op te gaan leggen. Zondagavond speelt Chelsea de topper tegen Liverpool. De Blues moeten minstens een punt pakken om de tweede plaats vast te houden.

Volgens GOAL lijkt het erop dat Tuchel de topper zal aanvatten zonder Romelu Lukaku en dat zou wel eens hard kunnen aankomen bij de Rode Duivel. Timo Werner en Kai Havertz zijn pas hersteld van een coronabesmetting, maar Tuchel zou toch een statement willen maken.

Poll: Zou het een terechte straf zijn om Lukaku op de bank te laten starten tegen Liverpool?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Brighton

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022