Transfermarkt: Clement naar Monaco, Rode Duivel naar Juventus?

Transfermarkt: Clement naar Monaco, Rode Duivel naar Juventus?
Vrijdag 31 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Charles De Ketelaere en Noa Lang blijven minstens tot het einde van het seizoen. Een vertrek in de winter is uitgesloten.

*José Izquierdo krijgt tijd tot na de winterstop om zich te bewijzen bij Club Brugge. Door zijn laag salaris kan Club zich veroorloven om hem nog wat meer tijd te gunnen.

*Er is een voorstel uit de bus gekomen voor Wesley Moraes. Het Braziliaanse Internacional zou hem graag voor één jaar huren.

*Galatasaray heeft interesse in Union-sterkhouder Deniz Undav. Union maakte al bekend dat er in de winter geen sterkhouders mogen vertrekken. In de zomer zou de Duitser dus naar de Turkse topclub kunnen trekken.

*Timon Wellenreuther zou in de zomer terugkeren van zijn huurperiode bij Willem II, maar bij Anderlecht lijkt er geen plaats voor hem te zijn. Paars-wit zoekt naar een oplossing.

*Emmanuel Agbadou wordt in verband gebracht met AA Gent. De Eupen-smaakmaker heeft wel nog een contract tot medio 2025. Een transfer zal dus moeilijk te worden.

*Als Barcelona Alvaro Morata van Juventus binnenhaalt, zou Divock Origi wel eens de overstap kunnen maken naar de Oude Dame. Bij Juventus is de concurrentie ook minder groot dan bij Liverpool, dus hij zou er meer speelminuten kunnen krijgen.

*Romelu Lukaku is niet tevreden bij Chelsea en zou een terugkeer naar Inter wel zien zitten. Het lijkt onwaarschijnlijk dat die transfer er snel aankomt, want Tuchel zou de Rode Duivel nog kunnen gebruiken in de titelstrijd.

Poll: Zie jij Clement in de winter vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024