Transfermarkt: Clement weg bij Club, Rode Duivel naar Antwerp?

Transfermarkt: Clement weg bij Club, Rode Duivel naar Antwerp?
Donderdag 30 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Philippe Clement lijkt volgend jaar andere oorden op te gaan zoeken. Hij verliest de voeling met Club Brugge beetje bij beetje, zowel bij de spelers als bij de fans.

*Tajon Buchanan is toegekomen bij Club Brugge. De Canadees zal deze week zijn fysieke en medische testen afleggen en daarna mee op stage gaan naar Marbella.

*Club Brugge wil Matheus Bahia binnenhalen, maar moet rekening houden met concurrentie van Porto.

*Antwerp wil zich versterken met Thomas Vermaelen. De Rode Duivel lijkt op het eerste zicht haalbaar voor de Great Old.

*Anderlecht moet op zoek naar een aanvaller. Zirkzee trekt na dit seizoen terug naar Bayern München, terwijl Kouamé terug naar Fiorentina afreist. Lukasz Teodorczyk kan een optie zijn, want zijn contract met Udinese werd ontbonden.

*Michael Murillo mag Anderlecht verlaten bij een goed bod. Als het zover komt, zal Anderlecht zelf op zoek moeten naar een nieuwe rechtsachter.

*Youcef Belaïli is in beeld bij Anderlecht en Standard. Zijn contract loopt af bij Qatar SC.

*Faïz Selemani begint stilaan grof wild te worden op de transfermarkt. Standard zou een bod gedaan hebben bij KV Kortrijk. Ook KRC Genk is geïnteresseerd in de winger.

*KRC Genk houdt rekening met het vertrek van Maarten Vandevoordt. Het contract van Mile Svilar loopt af bij Benfica en is dus een optie voor de Limburgers.

*Zulte Waregem moet rekening houden met het vertrek van Cameron Humphreys-Grant. Zijn contract loopt af en heel wat clubs hebben interesse om hem transfervrij op te pikken.

*Lorenzo Insigne trekt zo goed als zeker naar Toronto FC. Zijn contract loopt af bij Napoli en bij Toronto zou hij heel wat kunnen verdienen. In vijf jaar tijd zou hij maar liefst 60 miljoen euro krijgen.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog trainer is bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024