Opnieuw publiek bij wedstrijden: "Hopen op gezond verstand"

Opnieuw publiek bij wedstrijden:
Donderdag 30 december 2021 - 09:00   I   door Redactie

Vorige week besloot het Overlegcomité om supporters te verbieden bij buitensporten. Er lijkt nu een speciaal Overlegcomité aan te komen om die maatregel opnieuw te bekijken.

"Alle logica is zoek", zegt voorzitter van Voetbal Vlaanderen Marc Van Craen bij Het Nieuwsblad. Vooral het feit dat er in de cultuursector wel weer publiek toegelaten is, kan er bij hem niet in.

"Het is bijzonder vreemd dat je met tweehonderd personen in de bioscoop naar een film kan gaan kijken, maar dat je niet met tweehonderd toeschouwers langs een voetbalveld met een omtrek van enkele honderden meters in de buitenlucht mag staan", aldus Van Craen.

Er zal de komende dagen een apart Overlegcomité samenkomen voor de sportsector. Als daar geen versoepelingen worden aangekondigd, dreigt Voetbal Vlaanderen naar de Raad van State te stappen. “We hopen dat het niet zover moet komen en dat het gezond verstand het in dit debat haalt”, besloot woordvoerder Nand De Klerck.

Poll: Vind jij dat publiek weer toegelaten moet worden bij voetbalwedstrijden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024