Bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fans: "Nog ver van verwijderd"

Bijzonder slecht nieuws voor Anderlecht-fans:
Woensdag 29 december 2021 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht is met de 0-7 op het veld van Beerschot met een geweldig gevoel de winterstop ingegaan. Want ook nog eens derde in de stand én een plaats in de halve finale van de beker.

Met de recente 16 op 18 in de competitie wordt paars-wit nu door sommigen gezien als titelkandidaat. Maar daar wil de nieuwe CEO Peter Verbeke niets van weten. "Rustig", maant hij in Het Nieuwsblad tot kalmte aan. "Wat mij betreft zijn wij nog geen titelkandidaat."

"We wonnen niet van KRC Genk, verloren van Antwerp, speelden gelijk tegen Club Brugge. Soms waren we goed, maar we hebben nog te veel ups en downs. Ons doel is de Champions' play-offs spelen." En dán ziet hij misschien wel een mogelijkheid tot meer.

"Als we daarin plots op vier punten van de leider staan, zal ik zeggen dat we meedoen voor de titel. Maar daar zijn we nog ver van verwijderd", tempert hij meteen. Al eindigt hij toch ietwat positief: "Ook zonder Europees voetbal willen we opnieuw een gezonde club worden."

Poll: Denk jij dat Anderlecht dit seizoen zal meestrijden voor de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024