Veljkovic doet boekje open over Michel Louwagie en AA Gent

Veljkovic doet boekje open over Michel Louwagie en AA Gent
Maandag 27 december 2021 - 10:15   I   door Redactie

De zaak 'Propere Handen' zal de Belgische voetbalwereld nog wel een tijdje blijven beroeren. Zeker nadat spijtoptant Dejan Veljkovic in zijn boek heel wat dingen in de openbaarheid gebracht heeft.

In 'De biecht van Dejan Veljkovic’ doet de gewezen makelaar ook een paar onthullingen over AA Gent en dan vooral over algemeen manager Michel Louwagie. Toen de Serviër zijn speler Mats Rits - toen nog bij KV Mechelen - aanbood, kwam Louwagie opeens met Mogi Bayat op de proppen.

De concurrent van Veljkovic had geen enkele band met Rits, maar Louwagie eiste wel dat Veljkovic Bayat toch in de deal zou betrekken. Maar omdat Veljkovic weigerde om een deel van zijn commissie af te staan aan Bayat, trok hij dan maar naar Club Brugge, waar Rits nu ook speelt.

Hetzelfde gebeurde met Brecht Dejaegere, een andere speler van Vejkovic. Toen die van KV Kortrijk naar AA Gent trok, nam Bayat op aangeven van Louwagie plots de onderhandelingen over. Veljkovic had amper iets in de pap te brokken en kreeg slechts een deel van de commissie. 

Gerecht

De rest van het geld ging naar Bayat, die net als bij Rits geen enkele band had met Dejaegere. Veljkovic werd weggestuurd met een bedankje van Louwagie. Het is nu wachten op het gerechtelijk dossier over Bayat om te zien in hoeverre Louwagie of AA Gent daar al dan niet in de fout zijn gegaan.

Poll: Denk jij dat het gerecht iets zal vinden over Louwagie of AA Gent?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024