Marouane Fellaini haalt uit en legt iedereen het zwijgen op

Marouane Fellaini haalt uit en legt iedereen het zwijgen op
Zondag 26 december 2021 - 17:30   I   door Redactie

Toen Marouane Fellaini (34) enkele maanden geleden verrassend zijn contract verlengde bij zijn Chinese club Shandong Luneng Taishan verklaarden velen hem gek. Maar nu bewijst de ex-Rode Duivel zijn gelijk.

Want op speeldag 4 van de play-offs loodste hij zijn club middels een 2-0-zege tegen Hebei naar de titel. Met nog amper 2 speeldagen te gaan vergroot de leider zijn voorsprong in het klassement in die mate dat ze niet meer bij te halen zijn.

En de middenvelder mag die titel voor een groot deel op zijn naam steken. Niet alleen omdat hij zich tegen Hebei tot matchwinnaar kroonde met de beslissende openingsgoal (de 2-0 viel pas in de slotfase), maar ook omdat hij al aan zijn tiende doelpunt in totaal zit.

In 19 wedstrijden, want hij er miste er een deel door een blessure. Straks kan fellaini overigens nog meer stuntwerk verrichten, want op 9 januari speelt hij de bekerfinale tegen het Shanghai Port van trainer Ivan Leko.

Poll: Zou je Fellaini nog graag naar België zien terugkeren?

TAGS  I  Shandong Luneng Taishan  I  Rode Duivels  I  Shanghai Port  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024