Ruben Van Gucht en co. zwaar aangepakt bij Sporza: "Het ligt er al te dik op"

Ruben Van Gucht en co. zwaar aangepakt bij Sporza:
Woensdag 22 december 2021 - 16:15   I   door Redactie

Het is van alle tijden dat er kritiek gegeven wordt door sportjournalisten, maar af en toe ook eens op sportjournalisten. Door een gewezen sportjournalist deze keer. En die houdt zich niet in.

Ex-VRT-sportanker Ivan Sonck met name, naar aanleiding van het nieuwe boek dat hij op zijn 76ste schreef, bekent in Het Nieuwsblad dat hij zich rot ergert aan zijn opvolgers bij Sporza. "Ik denk vandaag vaak: Dat zou ik anders gezegd hebben."

"Als ik sommige sportjournalisten op de VRT bezig hoor… Het ligt er al te dik op", haalt hij uit naar Ruben Van Gucht en co. "Neem toch een beetje afstand. Journalisten zijn supporters geworden. Ze spreken dat letterlijk uit. Dat ze hopen dat de Belgen het goed gaan doen."

"Of dat ze wensen dat Kevin De Bruyne snel zijn vorm terugvindt. Of erger: dat Kevin snel zijn vorm terugvindt. Dat is nog zo'n trend: iedereen wordt bij de voornaam genoemd. Het is niet Wout, het is Wout van Aert. Ik heb Paul Van Himst nooit met Paul aangesproken." Zeg dat Ivan Sonck het gezegd heeft.

Poll: Vind je dat Sonck gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Sporza  I  VRT

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022