Barcelona en Xavi halen alles uit de kast om Rode Duivel al in januari te halen

Barcelona en Xavi halen alles uit de kast om Rode Duivel al in januari te halen
Woensdag 22 december 2021 - 11:45   I   door Redactie

Sinds het vertrek van Messi is Barcelona in vrije val. De wil om grote versterkingen aan te trekken is er wel, alleen ontbreekt het de Catalanen aan financiële middelen. En dus richt het zijn pijlen op transfervrije spelers. Of toch bijna.

Want voor spelers die aan het einde van dit seizoen einde contract zijn zal een club natuurlijk niet meer veel vragen. En daar rekent Barcelona ook op, zeker in het geval van Adnan Januzaj. De smaakmaker van Real Sociedad staat al langer op het verlanglijstje van Barça.

Het Catalaanse TV 3 meldt dat Januzaj, die met Real Sociedad in gesprek was over een eventuele verlenging van zijn aflopende overeenkomst, de onderhandelingen zelf 'on hold' heeft gezet door de ontwikkelingen bij Barcelona, dat nu echt wil doorduwen voor de Rode Duivel.

Omdat de nieuwe trainer Xavi de flankaanvaller er absoluut bij wil hebben is er nu zelfs sprake van een wintertransfer. Januzaj zelf is daar naar verluidt ook voor te vinden, waardoor het slechts een kwestie van tijd en een akkoord over een (bescheiden) transfersom lijkt te zijn.

Poll: Denk je dat Januzaj een meerwaarde kan zijn voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Sociedad

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024