'Megatransfer wordt afgerond: Haaland neemt afscheid van Borussia Dortmund'

'Megatransfer wordt afgerond: Haaland neemt afscheid van Borussia Dortmund'
Donderdag 16 december 2021 - 14:00   I   door Redactie

Erling Haaland is één van de meest begeerde spitsen ter wereld, zoniet de meest felbegeerde. En hij zou deze wintermercato voor de verrassing gaan zorgen.

Daar zijn de Duitse media toch van overtuigd. Haaland speelde woensdagavond met Borussia Dortmund in de Bundesliga tegen rode lantaarn Greuter Fürth en naar goede gewoonte scoorde hij opnieuw. Twee stuks.

Met enkel nog een match op het veld van Hertha Berlijn komend weekend was dat meteen ook de laatste thuiswedstrijd voor de Borussen. En opvallend genoeg nam Haaland uitgebreid de tijd om de Dortmund-fans te gaan groeten.

Voor Duitse waarnemers en analisten reden genoeg om aan te nemen dat dit de allerlaatste match van het Noorse fenomeen in het Borussia-shirt was. Zeker omdat hij bij het afscheid nemen ook meermaals zijn hand op zijn hart legde.

Zelf kiezen

Haaland staat al veel langer in de belangstelling van de absolute topclubs als Bayern Munchen, Manchester City, Real Madrid en Barcelona. Hij moet enkel zelf nog kiezen waar hij naar toe wil. En dat zou dus al deze winter zijn.

Poll: Naar welke club zie jij Haaland deze winter verhuizen?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Bayern Munchen  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Barcelona

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022