'Milan haalt Rode Duivel als vervanger van Zlatan Ibrahimovic'

'Milan haalt Rode Duivel als vervanger van Zlatan Ibrahimovic'
Maandag 13 december 2021 - 19:15   I   door Redactie

Milan is na een jarenlange dip opnieuw de topclub van weleer en doet dit seizoen een gooi naar de titel. Om de scudetto effectief binnen te halen wil het nu een landgenoot binnenhalen.

Want hoe goed en bij momenten geniaal Zlatan Ibrahimovic ook mag zijn, hij is al 40 jaar en kan op die leeftijd niet elke wedstrijd top zijn. En dat zal toch nodig zijn als Milan effectief nog eens kampioen wil worden.

Tuttomercato meldt nu dat de Italiaanse topclub Divock Origi wil binnenhalen als vervanger. Geen toeval, want de Rode Duivel maakte de voorbije weken indruk bij Liverpool. Onder meer door te scoren in de Champions League-match tegen... Milan.

Origi maakte de beslissende 1-2 en werd nog maar eens onder lof bedolven door zijn trainer Jürgen Klopp. De Duitser is niet happig om onze landgenoot te laten gaan, maar beseft ook dat hij Origi niet gelukkig kan blijven houden met sporadische basisplaatsen.

Wintermercato

De 26-jarige aanvaller zou deze wintermercato al moeten overkomen van Liverpool. Eerst als back-up voor Ibrahimovic en vanaf volgend seizoen dan om het Zweedse fenomeen op te volgen als nummer één.

Poll: Denk je dat Origi Milan mee de titel kan bezorgen?

TAGS  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  Milan

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022