"Philippe Clement had andere prioriteiten in de Champions League"

Donderdag 09 december 2021 - 10:30   I   door Redactie

Philippe Clement zei na de Europese uitschakeling van dinsdag dat de campagne 'geweldig interessant' was. Hij wijzigde zijn elftal en tactiek regelmatig. Soms draaide dat goed uit, maar soms ook heel slecht. Bij de tweede wedstrijd tegen RB Leipzig ging het grandioos mis.

Gewezen Club-speler, topscout en makelaar, Paul Courant, vindt dat de campagne wel degelijk interessant was, maar hij heeft toch zijn twijfels bij enkele beslissingen van Clement. "Er waren andere prioriteiten. Je moet je afvragen of het bijvoorbeeld wel hét moment was om Cisse Sandra te laten debuteren tegen PSG", zei hij bij Het Laatste Nieuws.

"Voor alle duidelijkheid: ik vind het goed dat Club een aantal jongeren heeft lopen", gaat hij verder. "Die jongens hebben toekomst - Sandra is niet weggeblazen geweest. Maar moet je hen uitgerekend in zo'n match brengen? Want de gedachte van Club was om zich dit jaar Europees op de kaart te zetten."

Tenslotte geeft hij Club nog goede raad: "Het enige wat nu niet mag gebeuren, is van koers veranderen. Blijf zó ambitieus, Club.”

Poll: Was het een foute keuze van Clement om met Sandra te starten tegen PSG?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  RB Leipzig  I  Manchester City

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022