Romelu Lukaku zwaar in de problemen bij Chelsea

Romelu Lukaku zwaar in de problemen bij Chelsea
Maandag 06 december 2021 - 11:00   I   door Redactie

Tien wedstrijden op rij heeft Romelu Lukaku nu al niet meer kunnen scoren. Het moet pijn doen bij de Rode Duivel, net als de snoeiharde kritiek die hem te beurt valt.

Na een matige invalbeurt met amper 16 baltoetsen in 45 minuten weet Het Laatste Nieuws dat Lukaku op sociale media tot één van de zondebokken voor de nederlaag bij West Ham (3-2) uitgroeide. Ondanks het feit dat hij bij geen enkele van de drie tegengoals in de fout ging.

Anderzijds maakte de Rode Duivel in aanvallend opzicht weinig klaar. Aan alles zag je dat hij scherpte miste na een blessure-afwezigheid van een maand - een bevestiging van wat trainer Thomas Tuchel voor de match had gezegd. En het ziet er niet naar uit dat het snel zal beteren.

Want Lukaku heeft nog wel meer problemen dan enkel zijn fysieke achterstand. "Tijdens die maand afwezigheid is het immers bewezen: Chelsea kan best zonder zijn diepe spits", schrijft de krant nog. "Kwestie van minder voorspelbaar te zijn."

Tactisch integreren

"Door zijn  laattijdige komst, half augustus, en de drukke kalender zegt Tuchel dat hij amper de tijd heeft gehad om Lukaku tactisch te integreren. Een vonk met een ploeggenoot, zoals hij die met spitsbroer Lautaro had bij Inter, heeft hij door de vele wissels nog niet kunnen vinden." Dat belooft weinig goeds.

Poll: Denk je dat het nog goedkomt met Lukaku bij Chelsea?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Inter  I  West Ham United

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023