Anderlecht en Lior Refaelov komen met de schrik vrij tegen Zulte Waregem

Zondag 05 december 2021 - 17:56   I   door Redactie

Anderlecht blijft in de winning mood. Na de deugddoende zege op Charleroi en de bekerkwalificatie nam het nu ook de maat van Zulte Waregem. Met dank aan Lior Refaelov.

Anderlecht-Zulte Waregem 3-2

De Israëliër kreeg dit seizoen al heel wat verduren, maar snoerde al zijn criticasters de mond met twee doelpunten. Eerst bracht hij Anderlecht op het uur voor het eerst op voorsprong en vervolgens deed hij er nog de 3-1 bovenop. Noodzakelijk, want de bezoekers scoorden nog een aansluitingstreffer via Vossen.

Gano had een stug Zulte Waregem voor rust verrassend op 0-1 gezet na een blunder van Magallan, maar Zirkzee maakte binnen de korste keren gelijk. Daarna liet paars-wit enkele malen na om de 2-1 op het bord te zetten. Maar daar bracht Refaelov na rust dus verandering in. Een dik verdiende zege met de vierde plaats als beloning.