Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Adnan Januzaj naar Barcelona?

Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Adnan Januzaj naar Barcelona?
Zaterdag 04 december 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Vormer mocht in het verleden al rekenen op belangstelling uit het Midden-Oosten. Al Sadd, de voormalige club van trainer Xavi, wordt genoemd bij bepaalde bronnen. Vormer zou er financieel zeker niet op achteruitgaan.

*Anderlecht mag zich aan een bod verwachten uit de Premier League voor Sergio Gómez. Tijdens de wedstrijd tegen Charleroi kwamen scouts van verschillende clubs langs. Volgens HITC kwamen de scouts van Everton voor de Spanjaard.

*Thibaut Courtois staat volgens El Nacional open voor een vertrek bij Real Madrid. Hij wordt gelinkt aan de Duitse Rekordmeister: Bayern München.

*Francis Amuzu kan zich niet doorzetten bij Anderlecht. Rangers zou hem gescout hebben tijdens wedstrijd tegen Charleroi.

*Volgens Fichajes heeft Barcelona interesse in Adnan Januzaj. Aan het einde van dit seizoen loopt zijn contract af en Xavi zou hem naar Barça willen halen.

Poll: Denk je dat Vormer Club Brugge zal verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Al Sadd  I  Anderlecht  I  Everton  I  Charleroi  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Rangers  I  Barcelona

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022