'Thibaut Courtois kan Real Madrid verlaten en monstertransfer maken'

'Thibaut Courtois kan Real Madrid verlaten en monstertransfer maken'
Vrijdag 03 december 2021 - 21:15   I   door Redactie

Hij mag dan niet bovenaan de lijstjes van de FIFA of UEFA staan, feit is dat Thibaut Courtois één van de beste doelmannen ter wereld is. Geen beter bewijs dan dat de beste clubs ter wereld je willen.

Want hoewel Courtois zich op privé-vlak uitstekend voelt in Madrid en hijzelf ook op het toppunt van zijn kunnen keept, wringt het toch dat Real Madrid niet meer tot de toonaangevende clubs van Europa behoort.

En daarmee het besef dat als hij échte prijzen wil winnen - zoals de Champions League uiteraard - hij andere oorden zal moeten opzoeken. El Nacional meldt nu dat de Rode Duivel openstaat voor een transfer, maar uiteraard niet naar eender welke club.

En laat nu net Bayern München - toch één van de clubs die een garantie is op prijzen - op zoek zijn naar een vervanger voor de ondertussen al 35-jarige Manuel Neuer. De Duitse recordkampioen zou bereid zijn erg ver te gaan voor onze landgenoot.

Contract tot 2026

Omdat ook Courtois volgens het medium niet ongevoelig zou zijn voor een riant aanbod zal het afwachten zijn of ook Real Madrid wil toehappen. Onze nationale doelman heeft immers een contract tot 2026, al kan ook de Koninklijke een giga-transfersom goed gebruiken.

Poll: Denk je dat Courtois met Bayern München wél prijzen zou kunnen pakken?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024