Extra overleg: Tribunes in Jupiler Pro League mogelijk tóch nog gesloten

Extra overleg: Tribunes in Jupiler Pro League mogelijk tóch nog gesloten
Vrijdag 03 december 2021 - 17:00   I   door Redactie

Corona blijft heersen en daar ontsnapt ook de voetbalwereld niet aan. De grote vrees - opnieuw wedstrijden verplicht zonder publiek - werd niet bewaarheid. Voorlopig dan toch, want dat kan eerstdaags nog veranderen.

De expertisegroep GEMS adviseerde om bij profsporten buiten geen publiek toe te laten, maar dat werd niet weerhouden. Publiek mag dus blijven komen, maar 'crowd management' met nog altijd CovidSafeTicket en mondmaskerplicht is daar belangrijk, liet premier Alexander De Croo verstaan. 

Maar toch gaat de Jupiler Pro League best nog niet te vroeg juichen. Want die beslissing is nog niet definitief. Er komt eerstdaags immers nog een extra overleg met de Pro League, besloot het Overlegcomité. Waar naast nog extra maatregelen de tribunes mogelijk tóch (deels) gesloten worden.

Voor alle duidelijkheid: de wedstrijden die dit weekend gepland staan gaan ook gewoon door zoals gepland met dezelfde maatregelen die al enkele weken van kracht zijn.

Poll: Snap jij dat de tribunes gesloten zouden worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024