Ongezien: Hein Vanhaezebrouck biedt Antwerp excuses aan

Ongezien: Hein Vanhaezebrouck biedt Antwerp excuses aan
Woensdag 01 december 2021 - 15:00   I   door Redactie

De wonderen zijn de (voetbal)wereld nog niet uit. Want Hein Vanhaezebrouck die zijn excuses aanbiedt, dat is een zeldzaamheid. En toch is het woensdagmiddag gebeurd.

Aanleiding waren zijn uitspraken dinsdag op de persconferentie in aanloop van de bekermatch op Lommel, waarbij hij op een vraag over het overvolle programma (AA Gent strijdt nog op de drie fronten) er opeens Antwerp bijsleurde.

"We kunnen doen zoals Antwerp: ons laten uitschakelen in twee competities en dan zeggen ‘We gaan vol voor de titel in mei'. Maar wij hebben een andere keuze gemaakt: wij willen op drie fronten blijven strijden", aldus Vanhaezebrouck.

De insinuatie dat de Antwerpenaars zich in de vorige ronde vrijwillig lieten uitschakelen door Westerlo alsook in de Europa League, om zich volop te kunnen richten op de competitie, viel op de Bosuil niet in goede aarde. 

Fout

Was het onder druk of niet, maar feit is dat Vanhaezebrouck via de officiële Gentse kanalen zijn excuses aanbood: "Dat was een foute opmerking van mezelf. Uiteraard heeft Antwerp niet bewust gekozen om uitgeschakeld te worden in die andere competities."

"Ik bied dan ook mijn verontschuldigingen aan aan mijn collega Brian Priske, zijn trainersstaf, de spelersgroep, maar ook aan de directie en de fans van Antwerp", besloot Vanhaezebrouck. Ongezien voor zijn doen.

Poll: Moest Vanhaezebrouck volgens jou zijn excuses aanbieden?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024