KRC Genk heeft opvolger van John van den Brom al klaar staan

KRC Genk heeft opvolger van John van den Brom al klaar staan
Maandag 29 november 2021 - 07:00   I   door Redactie

De nederlaag van zondagmiddag tegen Club Brugge was een zware klap voor KRC Genk, maar in de eerste plaats ook voor John van den Brom. Het einde nadert voor de Nederlander.

Want genoeg is genoeg. Het Europese gelijkspel in Zagreb ten spijt blijven de slechte resultaten zich maar opstapelen voor de Limburgers. En opnieuw viel er Van den Brom bij het verlies tegen Club Brugge tactisch wel wat aan te wrijven. 

De enige manier om een ontslag te vermijden lijkt een kwalificatie voor de kwartfinale van de Belgische beker te worden. En daarvoor moet KRC Genk woensdag voorbij... Club Brugge. Opnieuw in eigen huis, een kopie van zondag dus. Zij het deze keer met nóg meer druk.

Want het bestuur van KRC Genk moet niet eens meer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer als het Van den Brom wil ontslaan. Daarvoor heeft het zelf voor gezorgd door begin deze maand de Deense kampioenenmaker Glen Riddersholm aan te stellen als assistent.

Promoveren

De verwachting is nu dat KRC Genk bij een nieuwe ontgoocheling Riddersholm gewoon een rij gaat doorschuiven en hem promoveren tot T1. De adelbrieven heeft hij alleszins en zich inwerken moet hij ook al niet meer doen. Dat beseft Van den Brom maar al te goed.

Poll: Vind jij Riddersholm een goede opvolger voor Van den Brom?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024