Philippe Clement komt met bizarre uitleg over Ruud Vormer

Philippe Clement komt met bizarre uitleg over Ruud Vormer
Vrijdag 26 november 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt zondag op het veld van Genk. Wat voor het seizoen bestempeld zou worden als een wedstrijd tussen 2 titelfavorieten, wordt nu een wedstrijd tussen twee ploegen in crisis. Tijdens de persconferentie van vrijdagnamiddag kwam Clement nog terug op de nederlaag tegen Leipzig én op Ruud Vormer.

"Ondertussen zijn we al bekomen van de 0-5 tegen Leipzig", antwoordde de coach op een vraag van een fan. Hij ging ook nog even in op de fouten die hij maakte voor de wedstrijd tegen Leipzig: "Ik heb toegegeven aan de groep dat dit een verkeerde keuze was. Ik heb er ook geen probleem mee dat te zeggen naar de groep toe."

Er zijn frustraties bij heel wat spelers van Club omdat ze te weinig speelminuten krijgen. "Er is maar één waarheid om in de ploeg te komen en dat is het laten zien op het veld. Vormer? Ruud is niet blij dat hij niet speelt, maar daar zijn duidelijke afspraken over gemaakt in het begin van het seizoen", sloot hij af. Een vreemde reden om Vormer op de bank te zetten, aangezien hij de laatste weken wel op niveau presteerde als hij mocht spelen.

Poll: Zou jij met Vormer starten tegen Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Genk  I  Leipzig

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022