Radja Nainggolan maakt zich op voor zware straf na zoveelste overtreding

Radja Nainggolan maakt zich op voor zware straf na zoveelste overtreding
Donderdag 25 november 2021 - 15:00   I   door Redactie

Eind augustus werd Nainggolan 's avonds laat tegengehouden door de politie op de Antwerpse Scheldekaaien. De ex-Rode Duivel reed bij een inhaalmanoeuvre over een volle witte lijn op volle snelheid. Vandaag kwam de politierechtbank met een voorstel voor de speler van Antwerp.

En dat voorstel is niet mals volgens Knack VIP. De rechtbank vraagt een boete van 420 euro voor de snelheidsovertreding. De politie moest namelijk - gecorrigeerd - 106 km/u rijden om Nainggolan in te halen op een straat waar de maximum toegelaten snelheid 50 km/u bedraagt.

Daarnaast stelt de rechtbank ook een rijverbod voor van één jaar en hij zou ook zijn examens opnieuw moeten afleggen omdat hij onder invloed achter het stuur zat.

Nainggolan was er zelf niet bij tijdens de zitting. Hij speelt namelijk vanavond op het veld van Frankfurt voor de Europa League, maar zijn advocaat was er uiteraard wel. Hij opperde voor een rijverbod met uitstel, om Nainggolan zo de kans te geven om te tonen dat dit niet meer zal gebeuren. Een vos mag zijn haren dan wel verliezen, maar niet zijn streken. Radja krijgt op 16 december het vonnis te horen.

Poll: Is deze straf voldoende voor Nainggolan?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024