'Dries Mertens en Kat Kerkhofs krijgen verrassend transfernieuws'

'Dries Mertens en Kat Kerkhofs krijgen verrassend transfernieuws'
Woensdag 24 november 2021 - 14:15   I   door Redactie

Het leven van een voetballer loopt niet altijd zoals gepland. Al zeker niet als die in het buitenland voetbalt. Zoals nu ook Dries Mertens op zijn 34ste ondervindt.

Want waar La Repubblica eerst nog meldde dat Napoli niet van plan was om het aflopende contract van de Rode Duivel te verlengen en het avontuur van Mertens in de Serie A dus voorbij leek, zou er nu toch een ommekeer zijn.

La Gazzetta dello Sport, toch nog altijd een uiterst betrouwbare krant, schrijft nu immers dat Napoli weliswaar de optie voor een extra jaar niet zal lichten, maar onze landgenoot wél een nieuwe overeenkomst gaat voorschotelen.

Grootste reden is zijn jaarsalaris van 4,5 miljoen per jaar die te zwaar op het budget weegt. Door hem een nieuw contract te laten tekenen, kan Napoli Mertens nu laten inleveren. Op zich is dat uitstekend nieuws, als de spits akkoord gaat natuurlijk.

Extra jaar

Want zowel hij als zijn vrouw Kat Kerkhofs hadden de hoop op nog een extra jaar Italië al ietwat opgegeven. Het koppel wil dolgraag nog langer blijven bij Napoli, waar ze het op alle vlakken naar hun zin hebben.

Poll: Denk jij dat Mertens gaat inleveren en nog een jaar langer blijven?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024