El Hadj spreekt na 'degradatie' naar beloften over vertrek in winterstop

El Hadj spreekt na 'degradatie' naar beloften over vertrek in winterstop
Woensdag 24 november 2021 - 08:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht is het naast wachten op goede resultaten ook wachten op de ontwikkeling van de talentvolle jongeren. Zoals Anouar Ait El Hadj.

Vorig seizoen één van de smaakmakers, dit seizoen zwaar op de sukkel. In die mate dat hij maandagavond zelfs moest gaan opdraven met de beloften. Door velen beschouwd als een degradatie. Al liet de aanvallende middenvelder dat niet aan zijn hart komen.

In het 3-3-gelijkspel tegen AA Gent was hij goed voor twee goals. In Het Laatste Nieuws laat zijn entourage overigens verstaan dat ze de partij met de U21 zelf niet als een degradatie zien.

"Dit is een goeie manier om het plezier terug te vinden", klinkt het. "Anouar is op zoek naar vertrouwen, maar we zijn allerminst ongerust of ongeduldig. Zijn kans komt wel, en dan is het zaak om die te grijpen."

Januari

Ondertussen doen er allerlei verhalen de ronde over een nakende wintertransfer, hetzij in de vorm van een verhuur of zelfs een verkoop. Maar dat wordt ontkracht: "Een vertrek in januari is vandaag niet aan de orde."

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024