Haalt Brian Priske deze ex-Rode Duivel binnenkort terug naar Antwerp?

Haalt Brian Priske deze ex-Rode Duivel binnenkort terug naar Antwerp?
Dinsdag 23 november 2021 - 22:15   I   door Redactie

Antwerp heeft een probleem op de linksachter positie. Sam Vines en Jelle Bataille werden beiden aangetrokken, maar de verdedigers konden tot nu toe niet echt overtuigen. Snakken de Antwerpsupporters stilaan weer naar Jordan Lukaku?

Jelle Bataille is van nature een rechtsachter, maar toch wordt hij geposteerd op de linksachter. Dat bleek nog geen gouden zet van Brian Priske. Sam Vines is wél een linksachter, maar ook hij heeft het moeilijk om zijn stempel te drukken bij The Great Old. "In Vines op links zie ik het niet", constateerde Gert Verheyen bij Het Nieuwsblad. 

De aankoopoptie van Jordan Lukaku (1.5 miljoen euro) werd eind vorig seizoen niet gelicht door stamnummer 1, waardoor hij terug moest afzakken naar Lazio. Daar kreeg hij tot nu toe geen speelminuten van Maurizio Sarri en daarmee lijkt hij dus een overbodige pion in het elftal van Sarri. Meer nog: de Italiaan zette hem ook op de transferlijst. Of er een ploeg snel zal happen, is maar de vraag, want Lukaku's contract loopt eind dit seizoen af in Rome. Daardoor kan Antwerp misschien een gouden slag slaan om hen op de linksachter positie gratis te versterken.

TAGS  I  Antwerp  I  Lazio

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022