Courtois loopt Beste Doelman van het Jaar mis

Courtois loopt Beste Doelman van het Jaar mis
Dinsdag 23 november 2021 - 20:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois zal al zeker niet de FIFA-award Beste Doelman van het Jaar in ontvangst nemen. Zo mankeert zijn naam vreemd genoeg op de shortlist die FIFA bekendmaakte.

Morgen speelt onze nationale nummer 1 met Real Madrid tegen Sheriff Tiraspol in de groepsfase van de Champions League. Het Laatste Nieuws weet dat hij op de persconferentie een vraag voorgeschoteld kreeg over de selectie en of hij wist waarom hij niet geselecteerd werd voor de award: "Collectieve trofeeën zijn belangrijker dan individuele. Ik win liever de Champions League dan zo'n prijs”, aldus Courtois. “En het verbaast me niet dat ik niet genomineerd ben. Misschien speelt wat er een maand geleden gebeurd is wel mee. Toen gaf ik enkele opmerkingen... Ach, ik ga er verder geen commentaar op geven.”

Courtois kon zich niet inhouden na de verloren troostfinale van de Nations League en haalde uit: "Ze geven niet om ons, enkel om het geld in hun zakken."

 Alisson Becker, Gianluigi Donnarumma, Edouard Mendy, Manuel Neuer en Kasper Schmeichel maken wél kans om de prijs te winnen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Sheriff Tiraspol

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024