'Over en out tussen Clement en Vormer'

'Over en out tussen Clement en Vormer'
Dinsdag 23 november 2021 - 11:00   I   door Redactie

Dat het niet meer botert tussen Philippe Clement en Ruud Vormer is al een tijdje duidelijk. Vormer moest dit seizoen al verschillende wedstrijden starten vanop de bank, waaronder ook in 3 van de 4 Champions League wedstrijden. Afgelopen weekend, tegen KV Mechelen, werd hij dan weer naar de bank verwezen tijdens de rust. Volgens Marc Degryse is het over en out tussen Clement en Vormer.

"Ik heb begrepen dat de wissel van Vormer bij de rust in Mechelen niets te maken had met een blessure bij Ruud. Sorry, dan heb je als trainer zijnde de relatie met je kapitein definitief verbroken," zegt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Een trainer moet toch een béétje respect hebben voor een bepaalde hiërarchie in de kleedkamer."

Volgens Degryse zijn er nog veel andere oorzaken voor de vormdip waarin Club Brugge momenteel verkeert. Tijd om hen te herpakken dus, want er komt een pittige periode aan voor de troepen van Clement. In één week tijd spelen ze thuis tegen Leipzig en 2x op verplaatsing bij KRC Genk. 

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024