Belgisch voetbal in shock: Dejan Veljkovic krijgt makelaarslicentie terug

Belgisch voetbal in shock: Dejan Veljkovic krijgt makelaarslicentie terug
Maandag 22 november 2021 - 20:00   I   door Redactie

Wat er de laatste jaren allemaal in het Belgisch voetbal gebeurt valt bij momenten amper nog in woorden vatten. Zoals het gegeven dat spijtoptant Dejan Veljkovic zijn makelaarslicentie kan en ook gaat terugkrijgen.

Het Laatste Nieuws meldt immers dat de Serviër wellicht even terug aan de slag als voetbalmakelaar. De voetbalbond is volgens de krant namelijk niet van plan om in te gaan tegen de uitspraak van de Brusselse rechtbank, die de tuchtstraf van Veljkovic nietig verklaarde.

En Veljkovic heeft wel degelijk een nieuwe registratie-aanvraag ingediend. Vanuit ethisch oogpunt acht de bond het ongehoord dat iemand waarvan bewezen is dat hij betrokken is bij matchfixing opnieuw aan de slag zou kunnen gaan als voetbalmakelaar, maar het is wettelijk gebonden.

Bij de bond gaat men er volgens de krant wel van uit dat de nieuwe licentie voor Veljkovic slechts een tijdelijke en vrij kortstondige geldigheid zal hebben. Het hele juridische onderzoek nadert immers zijn afronding.

Weinig schaamte

En over de rol van Veljkovic in dat omvangrijke dossier bestaat geen twijfel. Net daarom komt dit nieuws voor velen als een absolute schok. Vooral omdat Veljkovic en zijn advocaat weinig schaamte tonen.

Poll: Vind jij het kunnen dat Veljkovic zijn licentie terug krijgt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024