Club Brugge houdt hart vast: Hans Vanaken twijfelt over oliedollars

Club Brugge houdt hart vast: Hans Vanaken twijfelt over oliedollars
Vrijdag 12 november 2021 - 07:00   I   door Redactie

Hans Vanaken en een transfer: het is bij Club Brugge altijd al een item geweest. Tot nu hield de middenvelder altijd vol dat een vertrek niet hoefde, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.

Dat blijkt uit zijn uitspraken bij HLN Sportcast. "Ik heb hier nog voldoende uitdagingen", aldus de middenvelder. "Ik zit in een ploeg die voor de prijzen speelt en in de Champions League aantreedt. Dat spreekt me enorm aan. Ik zal dit nooit zomaar inruilen voor een ploeg waar ik misschien tegen de degradatie moet spelen."

Maar er is een grote maar. Dat blijkt uit zijn reactie op de voorzet van Marc Degryse, die opeens de naam van Newcastle dropte. Nu nog tegen de degradatie strijdend, maar met de oliedollars van de nieuwe eigenaars lijkt na dit seizoen the sky the limit.

En dat zegt Vanaken wel iets. "Als zo'n bod op tafel komt, zou ik daar eerst goed over moeten nadenken", aarzelt hij eerst nog. Om dan vervolgens eerlijk toe te geven: "Maar ik ben nu 29 jaar en zo'n bedragen zijn wel 'over the top'. Wie mag bellen? Iedereen."

Poll: Denk jij dat Vanaken nog zal vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Newcastle

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024