Luc Nilis verrast en onthult wie hem contacteerde: "Onbegrijpelijk"

Luc Nilis verrast en onthult wie hem contacteerde:
Zaterdag 23 oktober 2021 - 18:45   I   door Redactie

Volgende week maakt de Jupiler Pro League plaats voor de Croky Cup met onder meer AA Gent-Belisia. Bij die laatste ploeg is Luc Nilis trainer, maar voor hetzelfde geld zat hij nu elders.

Want in december draaide het Anderlecht-icoon een paar weken mee als 'stagiair', alleen kwam daar niets concreets uit voort en moest Nilis tot zijn spijt op zoek naar ander werk. In Het Laatste Nieuws komt de Limburger daar in een gesprek met Marc Degryse op terug.

Op de vraag wie hem toen eigenlijk contacteerde pakte Nilis meteen uit met een verrassend antwoord. Niet sportief manager Peter Verbeke blijkbaar. "Wouter (Vandenhaute, red.) belde", aldus Nilis. Wat Degryse volgende reactie ontlokte: "Moh..."

"Ik was gelijk enthousiast", vervolgt Nilis. "En zij ook: na twee weken deden ze me een voorstel. Sportief was dat perfect, de samenwerking met Kompany liep prima..." Alleen financieel niet, waardoor er geen akkoord kwam.

Tikje gekregen

"Ik wil er niet te diep op ingaan. Ik zeg alleen dit: was het een beetje deftig geweest, dan werkte ik vandaag voor Anderlecht." Degryse: "Onbegrijpelijk." Nilis: "Ik heb dan wel een tikje gekregen, hoor. Gelukkig kwam nadien Jordanië." Daar ging hij aan de slag als assistent van Vital Borkelmans.

Poll: Snap jij dat Anderlecht Nilis geen deftig voorstel deed?

TAGS  I  AA Gent  I  Belisia  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024