Iedereen kijkt uit naar comeback van Obbi Oulare: "De koning is terug"

Iedereen kijkt uit naar comeback van Obbi Oulare:
Woensdag 20 oktober 2021 - 21:00   I   door Redactie

Daar is hij weer. Nadat Obbi Oulare vier maanden volledig uit the picture was verdwenen, komt hij nu weer boven water bij Barnsley. Ver weg is de nachtmerrie die hij bij Standard beleefde.

25 is hij ondertussen en dat is een leeftijd waarop je gemakkelijk de stempel 'eeuwige belofte' krijgt opgekleefd. De grote vraag is of de boomlange aanvaller daar in Engeland op termijn verandering in zal kunnen brengen.

Toen Oulare vorige zomer bij de tweedeklasser tekende was dat een oplossing die een einde bracht aan de impasse waarin hij bij Standard verzeild was geraakt. Want daar zat hij al enkele maanden in de Luikse B-kern te verkommeren.

Wat hem een enorme fysieke achterstand opleverde die pas nu is weggewerkt. De beloning was woensdagavond een plaats op de bank in de match tegen Middlesbrough. Ondertussen is het al 10 maanden geleden dat hij nog eens officiële speelminuten maakte.

Terugkeer

Van 20 december 2020 om precies te zijn. Toen kwam de spits aan de aftrap in Standard-Moeskroen, waar hij al na... 13 minuten gewisseld moest worden. Om maar te zeggen dat er velen zijn die uitkijken naar zijn terugkeer.

Uiteindelijk viel Oulare op het veld van Middlesbrough een kwartier voor tijd in bij een 1-0-achterstand. Ook hij kon een nederlaag evenwel niet meer vermijden, het werd in de slotfase zelfs nog een 2-0-nederlaag voor Barsnley.

Poll: Denk jij dat Oulare ooit definitief zal doorbreken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem  I  Standard  I  Watford

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024