Gefrustreerd Antwerp geeft het volledig uit handen op Zulte Waregem

Gefrustreerd Antwerp geeft het volledig uit handen op Zulte Waregem
Zaterdag 16 oktober 2021 - 20:24   I   door Redactie

Het kon niet blijven duren natuurlijk. Zaterdagavond is er een einde gekomen aan de zegereeks van 15 op 15 voor Antwerp. Verrassend, want op Zulte Waregem kwam de co-leider eerst op voorsprong.

Zulte Waregem-Antwerp 2-1

Het was Benson die met een geweldig doelpunt de score opende voor Antwerp. Voordien werd de match even stilgelegd toen de 'harde kern' van Essevee met vuurwerk en spandoeken protestacties richtte aan het adres van Francky Dury.

Maar daar had Benson dus geen boodschap aan. In de huidige situatie verwachtte niemand dat Zulte Waregem nog een vuist kon maken. Maar dat gebeurde na rust wel. Frey en Balikwisha lieten de 0-2 liggen waarna Gano aan de overkant de 1-1 scoorde.

Dat gaf de thuisploeg moed en nadat Vossen op de lat had besloten kon Kutesa dan toch de 2-1 scoren. Een verdiende voorsprong. Bossut redde nog een poging van Haroun en Gano besloot op de paal, maar de stand veranderde niet meer.

Gram halen

En zo ging Antwerp voor het eerst sinds de tweede speeldag (0-1 thuis tegen KV Kortrijk) nog eens de boot in. Tegelijkertijd een welkome zege voor Zulte Waregem dat uit de gevarenzone klimt. Maar vooral voor Francky Dury natuurlijk, die zo zijn gram haalde.

TAGS  I  Zulte Waregem  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024