Kevin De Bruyne schrikt zich rot bij Man City: "Dan ben ik niet gelukkig"

Kevin De Bruyne schrikt zich rot bij Man City:
Vrijdag 15 oktober 2021 - 14:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne hoopt om dit seizoen eindelijk eens de Champions League te winnen. Maar dan zullen alle neuzen bij Manchester City in dezelfde richting moeten staan. En net nu zorgt Raheem Sterling voor ophef.

Die liet immers verstaan dat hij weg wil bij de Engelse kampioen. Zeker als zijn situatie niet verandert. De 26-jarige aanvaller is hij door de komst van Jack Grealish geen vaste waarde meer onder Pep Guardiola en daar heeft hij het moeilijk mee.

"Ik ben niet iemand die gaat klagen", zegt hij in de Engelse pers. "Ik heb geprobeerd om er geen grotere zaak van te maken dan het is. Maar ik sta gewoon te popelen om veel te spelen en regelmatig te scoren. Op dit moment in mijn leven is voetbal het belangrijkste voor mij."

"Als mijn voetbal niet een bepaald niveau haalt, dan ben ik niet gelukkig. Ik moet spelen en scoren. En mezelf amuseren." En dus is hij niet van plan om een nieuw contract te tekenen. Het huidige loopt af in 2023, maar dat betekent dat hij komende zomer al zou vertrekken.

Snelheid

Want Manchester City zal hem natuurlijk niet gratis laten gaan. Voor Kevin De Bruyne en bij uitbreiding de ploegmaat komt het nieuws hard binnen. Omdat er op het veld wel een klik was met Sterling die met zijn snelheid een ideaal aanspeelpunt was voor de Rode Duivel.

TAGS  I  Manchester City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024