Nicolas Lombaerts zwaar onder de indruk van Club Brugge-speler: "Een uitzonderlijk talent"

Nicolas Lombaerts zwaar onder de indruk van Club Brugge-speler:
Donderdag 14 oktober 2021 - 12:00   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts is van mening dat Charles De Ketelaere nu absoluut in de basis moet worden gedropt bij de Rode Duivels. De assistent-coach van AA Gent is onder de indruk van de Club Brugge-speler.

Lombaerts is van mening dat Roberto Martinez afscheid moet nemen van enkele vaste waarden. "Trainers hebben altijd hun chouchous. Nu moet je er toch een paar aan de kant schuiven en jongeren inpassen zoals De Ketelaere", stelt Lombaerts in Het Laatste Nieuws.

"'We moeten hem laten rijpen', klinkt dat dan. Zo'n uitzonderlijk talent zou ik toch niet in de frigo laten", vervolgt Lombaerts. "Zeker als je ziet dat hij anderen wel meteen heeft gezet."

"Net niet"

"Het is het gevoel van 'net niet' met deze generatie", vervolgt Lombaerts. "Ze worden er ook niet jonger op, zeker niet in de verdediging. En het is niet dat de volgende lichting beter is dan wat er nu is of was."

"Kijk, na Rusland had iedereen het gevoel dat we van die Fransen hadden kunnen winnen. Maar dan was er die vorige Nations League, tegen Zwitserland, en de uitschakeling op het EK tegen Italië. En nu wéér twee keer verloren. Dan is dat geen pech of toeval meer".

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024