Neymar doet hele voetbalwereld opschrikken

Neymar doet hele voetbalwereld opschrikken
Zondag 10 oktober 2021 - 22:00   I   door Redactie

Neymar is allang niet meer de frivole ongedwongen youngster die iedereen op zijn handen krijgt met zijn voetbalkwaliteiten. Eerder een verzadigde ster die blijkbaar ook gebukt gaat onder de druk.

En die weegt zwaar. Te zwaar klaarblijkelijk, want in de documentaire ‘Neymar & The Line Of Kings’ zegt dat het WK van volgend jaar in Qatar de laatste van zijn carrière zou kunnen zijn.

"Ik zie het als het laatste WK, omdat ik niet weet of ik mentaal in staat zal zijn om meer voetbal te doorstaan", aldus Neymar, die nog altijd maar 29 is. "Ik weet niet wat ik nog meer in dit shirt moet doen zodat mensen Neymar respecteren."

De aanvaller krijgt in zijn vaderland regelmatig zware kritiek omdat hij te weinig impact zou hebben en krijgt ook het verwijt dat hij zichzelf niet genoeg verzorgt. Daar heeft Neymar nu meer dan genoeg van. Maar hij wil wel in schoonheid afscheid nemen.

Droom

"Ik zal er alles aan doen om met mijn land het WK in Qatar te winnen. Dat is de grootste droom die ik al heb sinds ik klein ben en die wil ik realiseren. Ik hoop dat het lukt", besluit Neymar, die op 113 interlands en 69 goals staat.

Poll: Denk jij dat het effectief het laatste WK wordt van Neymar?

TAGS  I  Brazilië  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024