Kansen op WK-winst Rode Duivels kelderen: "Bondscoach heeft ongelijk"

Kansen op WK-winst Rode Duivels kelderen:
Vrijdag 08 oktober 2021 - 16:30   I   door Redactie

De pijnlijke nederlaag in de halve finale van de Nations League heeft het optimisme over de Rode Duivels behoorlijk getemperd. Zeker met het oog op de kansen voor het WK 2022.

"Het is toch stilaan duidelijk dat België op het WK in Qatar niet meer dan één van de vele outsiders zal zijn", concludeert ook Peter Vandenbempt bij Sporza. "Ze zullen nog wel willen gaan om te winnen, maar dat wordt toch een stuk moeilijker."

"Ik denk niet dat de Belgen - zoals de bondscoach beweerde - beter zijn dan 3 jaar geleden. En ze zullen ook niet meer beter worden voor Qatar. Individueel zie je het ook bij onze beste spelers."

"De Bruyne was goed, maar niet top", somt hij op. "Hazard had een paar flitsen, maar was weinig beslissend. Witsel was een absolute zekerheid, maar leed zowaar balverlies. Tielemans is op dit moment een zorgenkind op het middenveld. Alleen kunnen we rekenen op Lukaku, die ongelooflijk top was."

Prijs

Zijn besluit: ""De vraag die opgeworpen werd na het EK - kan deze generatie zichzelf bekronen met een prijs? - is nadrukkelijker geworden en het optimisme dat het met deze generatie nog gaat lukken volgend jaar in Qatar is kleiner geworden."

Poll: Denk jij dat België voor het WK niet meer dan een outsider is?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Italië  I  Spanje  I  Qatar

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024