De Ketelaere en Lang blazen iedereen weg met ongeziene marktwaarde

De Ketelaere en Lang blazen iedereen weg met ongeziene marktwaarde
Woensdag 06 oktober 2021 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge scheert bijzonder hoge toppen en heeft dat dit en vorig seizoen vooral aan Charles De Ketelaere te danken. Hij flitste met goals en assists en ziet dat ook weerspiegeld in zijn marktwaarde.

Om de zoveel tijd doet de gespecialiseerde website Transfermarkt een update van de waardes van alle spelers uit de Europese competities en dus ook uit de Jupiler Pro League. Dat Club Brugge bovenaan prijkt is allerminst verwonderlijk.

En dat Charles De Ketelaere de speler met de hoogste marktwaarde van blauw-zwart is evenmin. Al moet hij die eer wel delen met Noa Lang, dat andere goudhaantje van blauw-zwart.

Waar de Nederlander een tijdje geleden nog 22 miljoen euro waard was is die som nu gestegen tot 25 miljoen euro. Evenveel dus als De Ketelaere, wiens waarde maar liefst 9 miljoen is gestegen.

Onuachu op drie

Beide Bruggelingen bezetten dus de eerste plaats in het lijstje van meest waardevolle spelers in België. Paul Onuachu, de Genkse topschutter, staat op de derde plaats met een waarde van 22 miljoen euro.

Poll: Vind jij De Ketelaere en Lang ook de meest waardevolle spelers in België?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024