Adrien Trebel slaat heel Anderlecht met verstomming

Adrien Trebel slaat heel Anderlecht met verstomming
Zondag 03 oktober 2021 - 08:30   I   door Redactie

Zondagmiddag speelt Anderlecht de topper tegen Club Brugge en dat belooft vuurwerk te geven. Vuurwerk zonder het lontje Adrien Trebel evenwel.

Want die is niet meer welkom in de A-kern, wat er dit seizoen ook mag gebeuren. En dus verdoet de Fransman zijn tijd bij de reserven. Maar ondanks dat hij niet meer in actie mag komen, slaagt hij er toch in zich te laten opmerken.

Vrijdagavond mocht Trebel immers negentig minuten opdraven met de Anderlecht-beloften tegen Zulte Waregem. En daarbij sloeg hij alle omstaanders met verstomming. Want van een lusteloze middenvelder was tegen de verwachtingen in geen sprake.

"Ondanks zijn lange afwezigheid voetbalde Trebel met zijn kenmerkende passie en strijdlust - het mes tussen de tanden", schrijft Het Laatste Nieuws. "Hij nam ook het gros van de stilstaande fases voor zijn rekening."

B-kern

Mede onder zijn impuls haalde Anderlecht het met 4-1 na doelpunten van Stroeykens, Bouchouari (2x) en zomeraanwinst Tshibangu. Trebel traint al maanden met de B-kern, maar ook in de komende wedstrijden af en toe een beroep op hem doen.

Aangezien de Anderlechtse U21 volgend seizoen absoluut in 1B willen uitkomen, is het cruciaal om in de top vier te eindigen. Paars-wit zit alvast goed op schema: het heeft, net als Racing Genk, het maximum van de punten na vijf speeldagen.

Poll: Vind jij dat Trebel opnieuw een kans moet krijgen in de A-kern?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024