De Ketelaere bezorgt Club Brugge zeer gevleide zege

Zaterdag 18 september 2021 - 22:41   I   door Redactie

Club Brugge heeft een gevleide zege behaald op het veld van Charleroi. Een doelpunt in blessuretijd van Charles De Ketelaere zorgde voor de verlossing.

<h2>Charleroi - Club Brugge 0-1h2> <p>Club Brugge had in de eerste helft vaker de bal, maar Charleroi was de gevaarlijkste ploeg. Nicholson kreeg een uitstekende kans namens de thuisploeg, maar Mignolet kon nog met de vingertoppen redden.p> <p>Wie de eerste helft van Club al zwak vond, zou nog meer versteld staan van de tweede helft van blauw-zwart. Er leek toch wat sprake van decompressie na de knappe prestatie tegen Paris Saint-Germain.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Weer moest Mignolet de meubelen redden voor Club. Hij redde met het been voor de aanstormende&nbsp;Zorgane. Ook nadien maakte de thuisploeg het meeste aanspraak op de zege. Het was echter Club dat in de toegevoegde tijd - liefst 7 minuten - scoorde. Charles De Ketelaere scoorde op aangeven van Van der Brempt.p>