Philippe Clement weg bij Club Brugge?

Philippe Clement weg bij Club Brugge?
Zaterdag 18 september 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge leverde een uitzonderlijke prestatie tegen Paris Saint-Germain. Iedereen is het erover eens dat trainer Philippe Clement daarvan de architect is. De interesse in Clement neemt zo alleen maar verder toe.

Afgelopen zomer waren er al geïnteresseerde clubs uit Duitsland. Clement ging op geen enkel aanbod in en bleef bij Club Brugge. Als hij echter zo verder kan presteren met zijn team, vertrekt hij mogelijk komende zomer.

"Ik heb na de match tegen Paris Saint-Germain berichtjes van een aantal buitenlandse clubs gekregen”, vertelt Evert Maeschalck, de makelaar van Philippe Clement, in Het Nieuwsblad. “Ploegen die Philippe wilden feliciteren met de prestatie tegen PSG.”

Niets concreet

"Mensen die het voetbal een beetje volgen, zijn niet verbaasd door zijn prestaties", vervolgt Maeschalck. "Er zijn in het buitenland ongetwijfeld mensen geweest die hebben gedacht: tiens, hij liet al goeie dingen zien, nu doet hij het ook op een nog groter podium."

"Maar het is ook niet zo dat er concrete zaken zijn binnengelopen. Dat is nu sowieso niet aan de orde. De doelen van Philippe liggen op de korte termijn bij Club Brugge.”

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024