Hendry stuurt opvallende waarschuwing naar Messi

Hendry stuurt opvallende waarschuwing naar Messi
Dinsdag 14 september 2021 - 22:15   I   door Redactie

Jack Hendry geniet van de kans om zichzelf te testen tegen Lionel Messi wanneer Club Brugge het opneemt tegen Paris Saint-Germain. De Schot kijkt alvast uit naar het treffen met mogelijk het beste aanvalstrio ter wereld, maar is klaar om zich te meten op dit niveau. Messi is dus gewaarschuwd.

De 26-jarige verdediger maakte zijn debuut voor de Club in de 3-0 overwinning van vrijdag tegen zijn vorige werkgever Oostende. En hij zou het morgen kunnen opnemen tegen Lionel Messi, Neymar Jr en Kylian Mbappé in de Champions League-opener van Groep A morgen. “Er is geen grotere match om te spelen dan tegen PSG”, zei Hendry op BBC Radio Scotland.

"Het is een wedstrijd waar ik erg naar uitkijk, om mezelf te testen tegen dat soort tegenstanders - waarschijnlijk de beste voorste drie ter wereld. Ik heb het gevoel dat ik klaar ben om op dit niveau te spelen en het gaat erom dat te laten zien en te spreken op het veld met de voeten. Eén van de redenen dat ik naar Brugge kwam was om dit soort wedstrijden te kunnen spelen."

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024