Philippe Clement heeft twee keer goed nieuws voor Club Brugge

Philippe Clement heeft twee keer goed nieuws voor Club Brugge
Dinsdag 14 september 2021 - 17:00   I   door Redactie

De Champions League staat weer voor de deur en voor Club Brugge betekent dat meteen een match tegen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. Toch is Club niet van plan zich te laten doen en wil het zelf scoren. Daarvoor rekent het onder meer op nieuwkomer, of ‘terugkomer’ Wesley en de opnieuw fitte Éder Balanta.

"Wesley is klaar om minuten te maken en zal in de selectie zitten”, sprak Philippe Clement op de persconferentie naar aanloop van de match tegen PSG. “Voor hem is een basisplaats wel nog te vroeg. Ook Balanta zal in de selectie zitten: hij heeft alles meegetraind met de groep. Of hij kan starten, dat zal moeten blijken morgen. Otasowie is nog niet wedstrijdfit en zal niet in de selectie zitten."

Clement heeft alvast een plan klaar. "We gaan niet met elf spelers een volle match in onze zestien hangen. Als je dat doet, krijg je sowieso goals binnen. We willen ook scoren, daar hebben we aan gewerkt de voorbije twee dagen. Zoals we altijd werken, we willen collectief aanvallen én verdedigen.”

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024